Jag och min kollega unnade oss massage

Under hösten har jag och min kollega arbetat mycket övertid, vi har varit mer på jobbet än hemma. Nu har vi gått in i en lugnare period och vi bestämde att vi skulle unna oss någonting för att belöna oss själva för att vi varit så duktiga och produktiva på jobbet, och min kollega och vän förslog att vi skulle belöna oss med massage, sagt och gjort, vi gick till Shonam Ansiktsvård för det är ett företag inom massage i Kista och det passade så bra för vår arbetsplats är här i Kista på ett stort elektronik- och teknikbolag. 

Det var inte långt att gå, promenaden från vårt jobb till Shonam Ansiktsvård tog fem minuter och medan den andra låg på britsen och fick en behandling i massage fick den andra vänta med en kaffe och några bra veckotidningar att läsa. Sedan bytte vi plats efter en timme, och efter två timmar hade vi bägge fått varsin massage i Kista hos Shonam Ansiktsvård och vi mådde lika bra båda två, det var den ultimata avslappningen att få massage, så det har vi bestämt att vi ska göra om. Det finns olika slags massager och det går att få både helkroppsmassage och ansiktsmassage, vilket man vill få är förstås en smaksak. Både jag och min kollega kände att vi gjorde rätt i att gå dit för det var vi värda, och det märktes så väl att hon som gav massagen var kunnig och visste vad hon gjorde, så ni som tycker att ni vill få massage borde boka en tid till Shonam Ansiktsvård. Nu hoppas jag att lugnet på jobbet får hålla i sig ett tag för vi gick nästan in i väggen av all stress.